52 motiverende boekpromotie-uitdagingen voor ondernemers

Veel ondernemers die een boek hebben geschreven, vinden het lastig om hun boek te promoten. Vind jij dit ook moeilijk? Na het lezen van dit boek heb je volop inspiratie.

Je vindt in dit boek 52 motiverende boekpromotie-uitdagingen. Voor elke week van het jaar 1 uitdaging, zodat je het hele jaar met boekpromotie aan de slag kunt. Je krijgt telkens 7 tips, ideeën of stappen om de uitdaging aan te gaan. Boekpromotie was nog nooit zo eenvoudig!

“De taak van een uitgever is om jouw boeken in de winkel te krijgen, jouw taak is het om ze uit de winkel te krijgen! Jij dacht dat met het schrijven van het boek het werk gedaan was. Nee, het begint nu pas. Je moet er zelf voor zorgen dat jij ‘jouw babies’ begeleidt en nieuwe ouders voor ze zoekt! En dat is een vak apart, maar daarvoor heb je het goede boek in handen.”
Roy Martina – bestsellerauteur

Foto Daisy Expertboek

OVER DE AUTEUR

Daisy Goddijn is schrijfcoach, uitgever en auteur. Ze helpt ondernemers bij het uitgeven van hun boek, waardoor ze meer klanten krijgen. Boekpromotie is hier een belangrijk onderdeel van. Daarnaast is ze bedenker en uitgever van de Experttips boekenserie.

BESTELLEN

PRIJS: € 20,- inclusief 6% btw en verzendkosten

Van boek tot bestseller is te bestellen als papieren boek.

Wil je dit papieren boek bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je word dan doorgeleid naar Managementboek waar je eenvoudig en veilig kunt betalen.

Na betaling ontvang je direct een e-mail met daarin de factuur.

Cover VanBoektotBestseller VOORKANT

INKIJKEXEMPLAAR

Ben je benieuwd naar het boek Van boek tot bestseller en wil je aan de slag met je eigen promotie voor een succesvol boek?

Download dan nu het inkijkexemplaar en bekijk alvast de eerste uitdagingen!