Van bierviltje tot bestseller - Expertboek

Stapsgewijs je boek in eigen beheer uitgeven voor een succesvolle business

Wil je weten hoe je op een slimme manier je boek uitgeeft met een succesvolle business als resultaat? Van bierviltje tot bestseller leert je stap voor stap alles over het maken en het uitgeven van een boek.

Vanaf je eerste aantekeningen op een bierviltje tot het promoten van je boek: alle stappen op weg naar een bestseller worden helder en uitgebreid uitgelegd.

Met behulp van het handige werkboek in PDF, dat je gratis krijgt bij aanschaf van dit boek, kun je meteen aan de slag met je eigen boek. Stel het niet langer uit.

Jouw business is een bestseller waard!

Over de auteur

Daisy Goddijn - Expertboek

Daisy Goddijn heeft Expertboek opgericht met als doel het uitgeven in eigen beheer gemakkelijker en winstgevender te maken. Daarbij gaat haar service en betrokkenheid veel verder dan alleen het maken van een boek. Ze is bedrijfskundige en grafisch vormgeefster, een ideale combinatie voor het begeleiden van ondernemers bij het creëren van een bestseller.

Expertboek - Cordaid Microkredit - Van bierviltje tot bestsellerVan ieder verkocht boek gaat € 2,- naar Cordaid Microkrediet

Koop dit boek en steun hiermee kleine ondernemers in ontwikkelingslanden! Niet geven, maar lenen, dat is de basis van microkrediet. Kleine ondernemers in ontwikkelingslanden die bij een gewone bank geen lening krijgen, kunnen door Cordaid Microkrediet tóch hun droom waarmaken. Zo kunnen mensen die iets willen ondernemen zélf hun situatie verbeteren.

Recensies

NBD Biblion

20-04-2016

Dit boek richt zich op ondernemers, vooral coaches en consultants, die in eigen beheer een boek willen uitgeven om hun ideeën en ervaringen aan de man te brengen – en als het even kan op die manier ook meer omzet te creëren. Zoals Goddijn terecht opmerkt, moet ook een schrijver die zijn boek door een uitgever laat publiceren, vaak zo veel zelf doen, zeker op het gebied
van publiciteit en promotie, dat zelf uitgeven een optie is. De schrijver-uitgever in spe
wordt door het hele proces geleid in heldere taal. Via de website kan een werkboek met opdrachten gedownload worden. Als het om het financieren van een boekproject gaat, beperkt Goddijn zich tot vormen van crowdfunding en laat andere manieren buiten beschouwing, zoals microkrediet. Onduidelijk is waarom een boek per se een bestseller zou moeten worden. Een boek willen maken dat goed verkoopt, waardoor de kosten terugverdiend worden en iemands business vooruitgaat, is toch ook een loffelijk streven. Goddijn is zelf een ervaren uitgever.
Het boek wordt afgesloten met veel positieve referenties. Prima boek voor de doelgroep, vrij compleet, met tijdige adviezen over momenten waarop je anderen (meelezers, een redacteur, affiliates) bij de productie van je boek moet betrekken.

Recencent: Anneke van Ammelrooy

REcensie Van bierviltje tot bestseller - Expertboek

Recensie Van bierviltje tot bestseller - Expertboek

Recensie Van bierviltje tot bestseller - Expertboek

Goed boek, heel duidelijk en praktisch. Voor veel ondernemers is dit waarschijnlijk net het zetje dat ze nodig hebben om hun lang gekoesterde droom een eigen boek te schrijven eindelijk in vervulling te laten gaan.
Maria Genova

Bestellen

Van bierviltje tot bestseller is te bestellen als papieren boek en als eBook.

Papieren boek bestellen

PRIJS: € 24,95 inclusief 6% btw en verzendkosten

Van bierviltje tot bestseller - Expertboek

Wil je dit papieren boek bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je wordt dan doorgeleid naar Managementboek.nl waar je veilig kunt  betalen met iDeal. Na betaling ontvang je de factuur.

eBook bestellen

PRIJS: € 14,95 inclusief btw

Dit eBook is beschikbaar in het bestandsformaat ePub. Je krijgt beide bestanden aangeleverd.

Je kunt een ePub bestand lezen op een eReader, tablet PC (zoals de iPad) of op je PC met bijvoorbeeld Adobe Digital Editions.
Als je Adobe Digital Editions nog niet hebt kun je het hier downloaden. Het Mobipocket bestand kun je lezen op een Kindle eReader.

Wil je dit eBook bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je wordt dan doorgeleid naar Bol.com waar veilig kunt betalen. Na betaling ontvang je de factuur en kun je meteen gaan lezen.

Inkijkexemplaar

Ben je benieuwd naar het boek Van bierviltje tot bestseller? Download dan hier het inkijkexemplaar.