Ben jij ondernemer en heb je plannen om een boek te schrijven of ben je een boek aan het schrijven?

 

Ik nodig je van harte uit voor de

EXPERTBOEK AUTEURS INSPIRATIEBORREL

op 9 mei 2019 in Breda

Speciaal voor ondernemers met een boek(wens)!

Uitnodiging Auteursborrel 9-05-2019

Schrijf een boek en zet jezelf als expert in de markt!

Expertboek Auteurs Inspiratieborrel

Dit is niet zomaar een borrel:

  • Je omringt je met ondernemers die een boek willen schrijven of die al een boek hebben geschreven.
  • Aan de hand van inspiratievragen ga je op een informele en originele manier in gesprek met de aanwezigen.
  • Onder het genot van een drankje en een hapje werk je aan je boek.
  • Je komt ongetwijfeld op ideeën voor je boek en/of voor je boekpromotie.
  • Je gaat met een boek naar huis.

Een leukere manier om aan je boek te werken is er niet!

Wees gerust: je hoeft niet te pitchen, jezelf te verkopen of iets dergelijks.

Een boek schrijven doe je niet alleen!

Voor wie is deze Auteursborrel bedoeld?

  • Ondernemers die de wens hebben om een boek te schrijven.
  • Ondernemers die momenteel een boek aan het schrijven zijn.
  • Ondernemers die een boek hebben geschreven.

Je vindt dus in ieder geval gelijkgestemden tijdens deze borrel: leuke ondernemers met een boek(wens).

En uiteraard ben ik zelf ook aanwezig en kan ik al je vragen met betrekking tot je boek beantwoorden.

Daisy Goddijn - Experttips boekenserie

blueprint-dag

Zet de eerste stap, schrijf jezelf snel in!

Je neemt deel aan deze unieke Auteursborrel voor slechts € 25,- (excl. btw).

Hiervoor krijg je de hele avond drankjes en een (borrel)hapje.

Dat niet alleen, je krijgt ook het boek Van Bierviltje tot Bestseller t.w.v. € 24,95 GRATIS mee naar huis!

Meld je aan voor deze unieke auteursborrel door op onderstaande knop te klikken. Je wordt doorgeleid naar een betaalpagina waar je veilig kunt betalen.

Na aanmelding ontvang je meteen de factuur en de bevestiging van inschrijving.

Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven - Expertboek

Van Boek tot Bestseller

Wie ben ik en waarom kan ik jou helpen met je boek?

“Mijn naam is Daisy Goddijn en ik ben eigenaar van Expertboek. Wij helpen ondernemers bij het uitgeven van een boek waarmee ze meer klanten krijgen.

Ik heb zelf drie boeken geschreven en zo’n 70 ondernemers geholpen met hun boek.  

Ik weet hoe het is om als drukke ondernemer een boek te schrijven en daarnaast ook nog een gezin te hebben met twee jonge kinderen.

Expertboek helpt je bij het hele proces, vanaf het schrijven tot en met dat jouw boek op de plank ligt en verkocht wordt. Ik weet wat wel en niet werkt en hoe je ook echt meer klanten door je boek gaat krijgen.

Eén ding weet ik zeker: een goede start is essentieel voor een effectief schrijfproces

Zet dus nu de eerste stap en kom naar de Expertboek Auteurs Inspiratieborrel!

Ik kijk ernaar uit je daar te spreken en je mijn boek te overhandigen.

Daisy Goddijn - Expertboek

Reactie’s op de vorige Expertboek Auteurs Inspiratieborrel:

“Leuk om gemotiveerd en geïnspireerd te blijven. Het heeft me inzichten en nieuwe en behulpzame nieuwe contacten opgeleverd”
Lisette-Anne Volker 

“Top! Leuke avond. Dankjewel voor je adviezen en de gezelligheid.”
Ellen 

“Ik heb mezelf ingeschreven om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen te delen, tips te krijgen én om het ‘echt’ te maken dat ik een boek aan het schrijven ben.”
Liesbeth

“Ik vond het leuk om Daisy weer eens te zien en om nieuwe contacten op te doen. Het heeft me 1 verkoop opgeleverd en hopen inspiratie.”
Martha

“Eerder event in mei heeft me geïnspireerd om een nieuw boek te schrijven en het leek me goed daar verder over te praten. De gesprekken hebben me veelvuldig op ideeën gebracht, met name voor aneren enhebben ook voor inzichten gezorgd aan mijn kant.”
Lexy 

“Ik heb me ingeschreven omdat ik zoals je weet al heel ver ben en het ga doen. Nu nog de focus en tijd vrijmaken. Leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en met elkaar te sparren.”
Gonny

“Ik heb me ingeschreven om te onderzoeken of het iets voor mij is om mijn e-book als echt boek uit te brengen en of deze uitgeverij bij mij past. Het heeft iets onverwachts opgeleverd: een andere kijk op mijn boek, misschien toch maar wat herschrijven op een luchtigere manier met een stappenplan?”
Wendy 

Dit is wat anderen zeggen over Expertboek:

“Indien jij een boek wilt schrijven en je expertise bij jouw doelgroep wilt etaleren dan raad ik je met klem Daisy Goddijn aan! Als internationaal auteur met 86 boeken op mijn naam waarvan eentje in 12 talen en miljoenen van verkocht, mag je aannemen dat ik weet van de hoed en de rand en niet snel impressed ben met een uitgever! Daisy helpt jou om niet alleen je boek uit te geven maar met elke stap ervoor en erna die je nodig kan hebben. Ik heb mijn laatste boek bij haar gepubliceerd en het zal zekers niet de laatste zijn! Ik raad je aan om zsm een vrijblijvend gesprek met haar aan te gaan om te checken of zij je kan helpen om jouw boek in record tijd op de rit te hebben!”
Roy Martina, Inner Game Business Coach

“Super gedaan, dat webinar, echt heel erg leerzaam. Ik vind de meeste webinars tegenwoordig stomvervelend omdat ze zo langzaam gaan en ik veel hoor wat ik niet wil weten, maar in jouw webinar was alle informatie nuttig en to the point en helder gerangschikt. Top!”
Ellen

“Ik heb mijn boek TOPteam in uitvoering geschreven met hulp van Daisy. Zij heeft met een paar vragen en tips het verschil gemaakt, waardoor dit boek na 2 weken al bijna uitverkocht is (500 exemplaren) en ik inmiddels de 2e druk heb besteld. Het auteurscafe, waarin we met 7 auteurs bij elkaar waren, afgelopen vrijdag 7 december, was weer erg inspirerend en heeft mij veel nieuwe inzichten en tips opgeleverd! dank je wel Daisy!”
Michel Tonino

“Daisy heeft de vormgeving en het drukwerk van mijn boek LEEF VOLUIT verzorgd. Dat heeft zij heel vakkundig gedaan, creatief mee gedacht en prima afgestemd op mijn wensen. Mooi te ervaren met hoeveel bevlogenheid Daisy werkt en ondernemende auteurs samenbrengt in de auteurscafé’s. Het auteurscafé op 7 december vond ik inspirerend en leerzaam.”
Jasmine Vogeley

“Heel hartelijk dank voor je goed gefundeerde uitleg. Je hebt mij een belangrijk inzicht gegeven: dat ik mijn boek ook zakelijk kan inzetten. Een echte eye-opener! Merci!”
Brigitte

“Daisy heeft me begeleidt bij het uitgeven van mijn eerste fysieke boek ‘Jouw weg naar geluk’. Dit heeft ze op een hele prettige, professionele manier gedaan. Het advies betreft zelf uitgeven, de marketing voor het boek, de vormgeving en al het regelwerk erom heb ik als heel waardevol ervaren. Daisy was niet tevreden voor ik het was en dat gaf het gevoel dat het steeds om mij ging. Klantvriendelijkheid ten top! Dankjewel Daisy en op naar het volgende boek!”
Corrie Reijngoud

“Daisy heeft me geholpen met het uitgeven van mijn boek ‘Hoe vertellen we het de kinderen’ Respectvol scheiden als een nieuw begin. Dat heeft ze op voortreffelijke wijze gedaan, met veel persoonlijk contact, support en ondersteunende diensten. Ook nu na meer dan een jaar helpt ze me met haar evenementen voor auteurs (Auteurscafé) om mijn boek te vermarkten. Warme aanbeveling voor deze gedreven uitgever die ondernemers helpt om zichtbaar te worden.”
Anne Buiskool

“Dag Daisy, heel erg bedankt voor dit webinar. Heel duidelijk, goede structuur, je vertelt prettig en het tempo is fijn. Je hebt me echt aan het denken gezet, vooral over LEF en MIK. Inspirerend!”
Corien

“Op een dag benadert Daisy mij met de vraag of ik een boek over video wil schrijven in haar reeks Experttips. Een boek over het middel video, is het zinvol om dat te schrijven? Ja, zo blijkt. Het had niet op de drukpers gelegen zonder haar waardevolle support bij het schrijven, redigeren, opmaken en uitgeven van dit boek. Als je ondernemer bent en je wilt (in korte tijd) een boek schrijven en uitbrengen, dan kan ik je Daisy van harte aanbevelen. Ze heeft niet alleen kennis en ervaring met het uitgeven van boeken, maar ook met het promoten ervan. Het Auteurscafé dat zij organiseert is ook bijzonder waardevol door de nieuwe ideeën die ze geeft en de ervaringen die auteurs onder elkaar kunnen uitwisselen. Dankjewel Daisy, voor jouw fijne begeleiding”
Noortje Janmaat

Doe het niet alleen, ontmoet andere ondernemers met een boek(wens)!

Expertboek Auteurs Inspiratieborrel

Je neemt deel aan deze unieke Auteursborrel voor slechts € 25,- (excl. btw).

Hiervoor krijg je de hele avond drankjes en een (borrel)hapje.

Dat niet alleen, je krijgt ook het boek Van Bierviltje tot Bestseller t.w.v. € 24,95 gratis mee naar huis!

Meld je aan voor deze unieke Inspiratieborrel door op onderstaande knop te klikken. Je wordt doorgeleid naar een betaalscherm waar je veilig kunt betalen.

Na aanmelding ontvang je meteen de factuur en de bevestiging van inschrijving.

Ik kijk ernaar uit om je te spreken op 9 mei!

Hartelijke groet,
Daisy Goddijn
Expertboek