Familie opstellingen - Expertboek

Het is het tweede boek van auteur en opleider Maries Ligtvoet. Dit boek is bestemd voor iedereen die – zakelijk en privé – een beter leven wil leiden. Voor ieder die authentiek wil zijn. Het is tevens een boek voor iedereen die geïnteresseerd is in het wezen van Hellingers familie- en organisatieopstellingen oftewel systemisch werk. Waarom gaat het niet goed met mensen, in gezinnen, in organisaties? Waarom stroomt energie niet? Waarom stroomt de liefde niet? Hoe kun je in zeer korte tijd de vinger leggen op de oorzaak van problemen? Een boek vol aansprekende voorbeelden. Kort en krachtig en makkelijk te lezen.

Over de auteur

Maries_Mindfulness_BleijendijkMaries Ligtvoet gaat graag de diepte in en houdt van op vakantie gaan, van natuur, bergen en zee, van wandelen en genieten. De zon is haar grootste vriend. Ze houdt van het gezins- en camperleven, van kamperen en hotelletjes, van de hond en de kinderen, van hardlopen en zwemmen, van 4 sterren films, lekker eten en een goed glas wijn.

drs. Maries Ligtvoet is klinisch pedagoog, psycho-emotioneel therapeut, trainer & coach en werkt met haar gave: graven naar de oorzaak, invoelen en meevoelen, therapeutische werken met emoties en verborgen dynamieken. Ze doet dat met o.a. familieopstellingen en organisatieopstellingen, NLP, Innerlijk Kindwerk en lichaamsgerichte meditatie Qigong en BodyMindfulness’ Heb je alles al gedaan en kom je niet tot de kern? Neem contact  op met Maries, succes verzekerd!

Papieren boek bestellen

PRIJS: € 12,95 inclusief btw en exclusief verzendkosten

Wil je dit papieren boek bestellen? Klik dan op onderstaande knop. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDeal. Na betaling ontvang je direct een e-mail (met afzender info@ebookpoint.nl) met daarin de factuur. Het boek wordt binnen 4 werkdagen naar je verstuurd.