Wil je graag een boek publiceren maar:

 

niet veel tijd besteden aan het schrijven, geen hoge investering doen, en toch profiteren van de vele voordelen van een eigen boek, waarmee je jezelf als expert in de markt zet?

Schrijf dan een boek in de 10 stappenserie!

10 stappen boekenserie

Waarom deze boekenserie?

Deze serie is opgezet om het jou als ondernemer makkelijk te maken. Jij schrijft de 10 stappen en nog enkele kleine hoofdstukken (Inleiding, Hoe nu verder, Over de auteur en Nawoord).

Wij zorgen voor de rest: je tekst wordt professioneel geredigeerd, je boek wordt opgemaakt en gedrukt.

Speciaal voor ondernemers die niet veel tijd aan het schrijven van een boek willen besteden en die tegen een geringe investering op korte termijn een boek willen publiceren.

Het leuke van deze serie is, dat jij je eigen kleur voor de cover kiest. We passen het boek dus aan op jouw huisstijl. Ook kun je jouw eigen logo op de achterkant laten opnemen.

Verder is de stijl van het boek voor alle boeken in deze serie hetzelfde, vandaar dat we het goedkoper kunnen aanbieden dan een boek waarvoor een unieke vormgeving wordt gemaakt.

Wil jij een boek schrijven waarin je de lezer iets leert en tot actie aanzet? Maak er een 10 stappenplan van en schrijf een boek in de 10 stappenserie.

NU EXTRA AANTREKKELIJK want als je op 13 maart 2020 start, dan krijg je begeleiding tijdens het schrijven.

Binnen 6 weken ben je klaar met het schrijven van je boek. Eind juni kun je je boek lanceren: in 3 maanden heb je je boek op de plank!

Jouw boek in 10 stappen

Net zoals de inhoud van de boeken in deze serie, is het deelnameproces erg overzichtelijk: in 10 stappen heb jij een boek.

De 10 stappen voor jouw boek:

  1. 1. Zeg ja tegen de 10 stappenserie en ontvang een format voor het schrijven van jouw boek, inclusief schrijftips.
  1. 2. Bedenk en bespreek de titel van je boek en kies een basiskleur voor de cover. Wij maken dan de cover van je boek, zodat je die al kunt delen.
  1. 3. Schrijf de 10 stappen uit.
  1. 4. Vul de 10 stappen aan met praktijkvoorbeelden en praktische opdrachten.
  1. 5. Schrijf de overige hoofdstukken: Inleiding, Hoe nu verder, Over de auteur en Nawoord.
  1. 6. Stuur je manuscript op voor redactie.
  1. 7. Kijk het geredigeerde bestand na en stuur het daarna op, zodat je boek kan worden opgemaakt.
  1. 8. Kijk het opmaakbestand van je boek na voor de laatste correcties.
  1. 9. Je boek wordt gedrukt.
  10. Lanceer je boek!

Zodra jij klaar bent met schrijven en je je manuscript hebt opgestuurd, hebben wij nog 7 weken nodig voor de redactie, opmaak, correcties en het drukwerk.

Als je je boek in 6 weken schrijft, dan heb je in 3 maanden je boek op de plank. Binnen 100 dagen kun jij dus je boek lanceren!

foto Eva

“Zonder Daisy, geen boek! Dankzij het geweldige programma rondom de 10 stappen serie lukte het mij om mijn droom waar te maken: een eigen boek! Dankzij de goede begeleiding en de extreem concrete stappen kon ik veel sneller aan de slag dan ik voor mogelijk had gehouden, en was het ook binnen een paar maanden af. En nu sta ik in de top 25 van Managementboek! Ik kan deze manier van werken van harte aanbevelen, omdat je anders veel te lang in het luchtledige blijft hangen met je plannen en je het wiel zelf moet uitvinden. Gun jezelf dit cadeau om echt als expert in jouw vakgebied gezien te worden! Pak je Podium! 😉 ” Eva Brouwer

Waarom een eigen boek?

Een boek is een bijzonder visitekaartje! Het draagt bij aan je expertstatus en zorgt voor nieuwe klanten.

Verkoop je je boek via de boekhandels, dan houd je als auteur ongeveer 50% over van de verkoopprijs, want de boekhandel verdient er uiteraard ook aan.

Verkoop je je boek rechtstreeks aan je (potentiële) klanten, dan is alle opbrengst voor jou.

Met een boek krijg je meer klanten!

Door het lezen van je boek, kan jouw potentiële klant op een laagdrempelige manier kennis met jou maken. Hiermee win je vertrouwen. De stap om een dienst van jou af te nemen, is vele malen kleiner als ze je boek al hebben gelezen, of zelfs als ze alleen maar weten dat je een boek hebt geschreven!

Uiteraard kun je je boek ook weggeven. Hoe zou het voor je zijn als je je boek kunt overhandigen tijdens een salesgesprek of als bonus cadeau kunt geven aan de deelnemers van je eigen workshop, training of event?

Jouw 10 stappenboek kun je inzetten als marketingmiddel voor je bedrijf, waardoor je meer klanten krijgt.

Uiteraard kun je de boeken ook verkopen. Een boek weggeven werkt bijzonder goed als speciaal visitekaartje.

foto Bene

“Alleen was het mij nooit gelukt, dankzij Daisy en haar topteam gaat het gemakkelijk. Daisy hielp me er door van A tot Z. Steeds paraat om te helpen. Haar jarenlange professionele boekenervaring zet ze meesterlijk in. Voor mijn 2de boek ‘In 10 stappen een topteam’ werkten we met 20 auteurs tegelijk. Wat een energie. Ik voelde vanaf het begin: dit komt goed. De professionele voorbereiding, de wekelijkse zoomsessies, de samenwerking met een buddy, de continue professionele ondersteuning, … Als je met Daisy en haar topteam samenwerkt weet je, jouw boek komt er! En dan ben jij ook een auteur: wat een ongelooflijk gevoel. Droom van je jouw boek? Neem contact op met Daisy en jouw droom wordt werkelijkheid.” Bene Bailleul

Binnen 100 dagen je boek op de plank!

Expertboek heeft inmiddels ruim 130 boeken uitgegeven.

We weten dus hoe lang je erover doet om een boek te schrijven. Een boek als dit kun je in 6 weken schrijven, ook naast je huidige werkzaamheden als ondernemer.

Per stap schrijf je ongeveer 4 pagina’s in Word, maximaal 1500 woorden. Het totale manuscript voor je boek hoeft dus maar ongeveer 60 pagina’s te bevatten (max. 18.000 woorden).

Schrijf en promoot tegelijkertijd je boek!

Tijdens het schrijven kun je ook heel goed je boek al promoten. Om je hierbij te helpen, krijg je tijdens de schrijfcoaching ook promotietips om jouw boek te promoten. Hier heb je veel profijt van als je boek eenmaal is gelanceerd. Je krijgt ook tips voor je boeklancering en lanceringsactie.

10 stappen boekenserie - Expertboek

Daisy Goddijn - Experttips boekenserie

floating

Over Expertboek

Expertboek helpt ondernemers bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. We hebben de afgelopen jaren ruim 120 ondernemers geholpen bij het realiseren van hun boekdroom. We geven 3 soorten boeken uit:

  • Unieke boeken: elk boek is uniek en heeft een eigen structuur en een origineel ontwerp.
  • Boeken in de 10 stappen boekenserie: elk boek in deze serie bestaat uit 10 stappen.

  • Boeken in de Experttips boekenserie: deze boeken zijn stuk voor stuk geschreven voor ondernemers en bevatten telkens 50 praktische tips en een unieke methode of een stappenplan.

Overleggen doen wij voornamelijk online, telefonisch of via e-mail of Skype/Zoom. Geen onnodige lange lijnen maar direct en persoonlijk contact. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden en daar profiteer jij van.

Expertboek staat voor een persoonlijke benadering, snelle levering en kwaliteit. Onze missie is jou te helpen een succes te maken van je boek, zodat jij je profileert als expert, je bereik vergroot en je marktwaarde verhoogt. Niet alleen met een kwalitatief goed boek, maar ook door jou te helpen het succesvol in de markt te zetten.

Om de kwaliteit hoog te houden, werkt Expertboek met de beste professionals op het gebied van schrijfcoaching, redactie, ontwerp, grafische vormgeving, uitgeven en promotie.

Kijk eens op het LinkedInprofiel van Daisy Goddijn voor reacties van klanten.

Begin volgend jaar je boek uitgeven?

 

“Mijn naam is Daisy Goddijn, ik ben schrijfcoach, vormgever en uitgever. 1 maart ben ik samen met 19 andere ondernemers gestart met het schrijven van mijn 10 stappenboek. Op 7 juni 2019 heb ik dit boek gelanceerd. Dit is mijn 4e boek. Ik heb inmiddels ruim 130 ondernemers met succes begeleid tijdens het schrijven. Ik weet dus hoe het werkt. En daar kun jij van profiteren. Als je op 13 maart start met het schrijven van  jouw 10 stappenboek, dan begeleid ik je tijdens het schrijven.”

Start ook op 13 maart 2020 met je boek en ontvang GRATIS de volgende bonussen:

  • Ik begeleid je 6 weken tijdens het schrijven en ik vertel je precies wat je moet doen om in 6 weken klaar te zijn met schrijven. Ik leid je er helemaal doorheen.
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep met ondernemers die ook een 10 stappenboek schrijven voor extra ondersteuning
  • Een checklist en planning voor het schrijven en de promotie
  • Een BLUEPRINT met voortgangsoverzicht
  • Elke week een online coachingsessie via Zoom waarin we doelen stellen en waar je al je vragen kunt stellen
  • Live schrijfsessies via Zoom (max. 2 uur tegelijk schrijven, als stok achter de deur)
  • Q&A-sessies waarin je al je vragen kunt stellen
  • Schrijfbuddy’s voor een accountability-systeem
  • Een Facebook Live interview met jou ter promotie van je boek

Doe je mee? Dan ben je in 6 weken klaar met schijven!

foto Wilke

“Ik heb als onervaren schrijver het traject onder begeleiding van Daisy, doorlopen en er ligt nu een boek: IN 10 STAPPEN NAAR VRIJHEID… op de plank. Dit was er nooit gekomen als Daisy me hierin niet had begeleid. Ik kan het iedereen aanraden die de wens heeft een boek te schrijven (en dat zijn er velen) om het onder haar begeleiding te doen. Ze geeft vertrouwen, is heel kundig, komt haar afspraken na en zorgt er voor dat er iets moois uit komt. Ze geeft veel en vraagt relatief weinig. Door haar weet ik dat er ooit weer een 2e boek zal komen. Stop met twijfelen… DOEN!” Wilke de Werk

Jouw investering

Voor slechts € 2.900,-  (excl. btw) heb jij je eigen boek in handen en krijg je er ook nog eens 300 boeken bij.

Je ontvangt alles wat je nodig hebt om jouw boek te schrijven en uit te geven.

Denk eens na: hoeveel nieuwe klanten heb jij nodig om deze investering van € 2.900 terug te verdienen?

Hoe meer boeken hoe lager de prijs

Wat nog aantrekkelijker is: bij een oplage van 1.000 stuks is de investering € 3.900,-, dat is slechts € 3,90 per boek! Een oplage van 500 stuks is ook mogelijk.

Wil je na de eerste druk een herdruk? Dan betaal je slechts € 1.050,- voor 500 boeken en € 1.500,- voor een oplage van 1000 boeken. Bij een herdruk van 1.000 stuks betaal je dus slechts € 1,50 per boek.

Een mooier visitekaartje kun je niet hebben.

Je krijgt echter ook een aantal aantrekkelijke bonussen.

Als bonus ontvang je daarnaast het volgende:

  • Een 3D-afbeelding van je cover om op je website en social media te delen (t.w.v. € 50,-).
  • Een PDF met een deel van je boek, deze kun je als opt-in op je website plaatsen om je mailinglijst op te bouwen.
  • Een fysiek exemplaar van de boeken:
    • IN 10 STAPPEN DE BESTE START VAN JE BOEK (t.w.v. € 17,50)
    • IN 10 STAPPEN INSPIREREND SCHRIJVEN (t.w.v. € 17,50)
    • Van bierviltje tot bestseller (t.w.v. € 24,95)
    • Van Boek tot Bestseller (t.w.v. € 20,-)
    • Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven (t.w.v. € 20,-)
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep, speciaal voor auteurs van Expertboek. In deze groep vind je de opnames van de online sessies en belangrijke bestanden, delen we boekpromotietips en helpen we elkaar om een maximaal resultaat uit je boek te halen.
  • Je boek wordt opgenomen op de website van Expertboek, met een link naar de verkooppagina van jouw boek op Managementboek of Bol.com.
  • Een exclusief interview met jou via Facebook Live om jouw boek te promoten. Dit interview plaatsen we ook op LinkedIn, YouTube en de website van Expertboek. Jij ontvangt het MP4-bestand van het interview.

3D cover 3 boeken DaisyIn 10 stappen de beste start voor je boek - Daisy Goddijn

foto Mascha

“Als je wilt dat mensen in je vakgebied je écht serieus nemen, moet je een boek schrijven’ Dat hoorde ik al jaren, maar de stap om eraan te beginnen was te groot. Ik kwam nooit verder dan een vaag idee. Tot ik in februari 2019 het nieuwe concept van Daisy tegenkwam: in zes weken je boek schrijven – kant en klaar format – samen met andere schrijvers – volledig ontzorgd. Bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan dus echt: ik ben op 1 maart 2019 begonnen met bedenken van de titel en op 18 juni 2019 kwam mijn boek ‘In 10 stappen Professional vanuit je hart – maak met liefde en lef het verschil in de jeugdhulp’ uit! Daisy, dank je wel voor jouw In 10 stappen concept! De duidelijke boekstructuur, het strakke tijdspad, wekelijkse boostsessies en het samen met anderen optrekken hebben het schrijven van mijn boek bijna makkelijk gemaakt. Daarna geredigeerd, opgemaakt, gedrukt, aangemeld bij het CB zonder dat ik daar zelf omkijken naar had, alles tot in de puntjes geregeld. Ik ben superblij met en trots op het resultaat!” Mascha Struijk

DOE JE MEE? Dan kun je over een paar maanden je boek lanceren!

Schrijf je nu in voor het schrijven van een 10 stappenboek en profiteer van de voordelen.

Je betaalt in 4 termijnen: € 500,- bij inschrijving, € 900,- bij aanvang begin januari 2020, € 1.000,- in maart en de laatste € 500,- vlak na levering van de boeken (bedragen zijn exclusief btw).

Klik op onderstaande knop om je op te geven. Je wordt dan doorgeleid naar het betaalscherm waar je veilig de eerste termijn kunt betalen. Na betaling ontvang je meteen een factuur.

Daarna ontvang je een e-mail met alle nodige informatie. We starten op januari met de aftrap middels een online sessie van 9.00 tot 11.00 uur op vrijdag 13 maart! Op maandag 16 maart is de eerste schrijfcoachingssessie. Die zijn telkens op een maandag van 9.00 tot 10.00 uur (online). Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt de opnames en kan altijd met je vragen terecht.

Ik kan maximaal 20 ondernemers helpen tijdens het schrijven, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Klik hieronder om je plek zeker te stellen. Dat doe je door de eerste termijnbetaling te voldoen. Na betaling is jouw plek verzekerd. Je kunt veilig betalen met iDeal en ontvangt een factuur na betaling. Voor de 2e termijnbetaling ontvang je in maart een factuur.  

foto Karen

“Het zat al een tijdje in mijn hoofd dat ik wel ‘een keer’ een boek wilde schrijven, volgend jaar of over een paar jaar… En nu, een paar maanden later is mijn boek “In 10 stappen leren vanuit talent” geschreven en ligt het bij de drukker! Natuurlijk heb ik het zelf geschreven, maar het is zó fijn dat Daisy precies weet wat er moet gebeuren om een boek te schrijven én uit te geven. En dat begint met een goede structuur voor je boek. De schrijfcoaching van Daisy is praktisch en persoonlijk. Ze denkt echt met je mee. En al tijdens het schrijven krijg je al de nodige tips om je boek onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. In één woord: super! Dank je wel, Daisy!” Karen Dijkstra

Meest gestelde vragen

Is er een minimale afname van de boeken? Ja, de minimale afname is 300 boeken. Dit simpelweg om de reden dat het boek anders veel te duur wordt. Hoe meer boeken je laat drukken, hoe goedkoper de prijs per stuk.

Kan ik ook in delen betalen?

Ja, je kunt in 4 termijnen betalen: € 500,- bij inschrijving, € 900,- bij aanvang in maart, € 1.000,- in mei en de laatste € 500,- vlak na levering van de boeken (bedragen zijn exclusief btw).

Bij een oplage van 1.000 stuks is de investering € 3.900,-. De termijnbedragen zijn in dit geval € 500,-, € 900,-, € 2.000,- en € 500,-.

Kan ik ook boeken bijbestellen? Jazeker, dat kan altijd. Na de eerste druk kun je te allen tijde boeken bijbestellen. Houd wel rekening met een levertijd van 3 weken voor het drukwerk.

Bij een herdruk betaal je slechts € 1.050,- voor 500 boeken en € 1.500,- voor een oplage van 1000 boeken. In dat geval betaal je dus slechts € 1,50 per boek.

Kan ik ook meedoen als ik minder dan 10 stappen heb? Het voordeel van meedoen in een serie is dat je kunt meeliften op een bestaande structuur. Dit betekent wel dat je meegaat in deze structuur. Als je met deze serie meedoet, dan kun je geen andere structuur inzetten of minder of meer stappen in je boek opnemen. Dus nee, je kunt niet meedoen als je een afwijkend aantal stappen wilt. Wil je iets anders? Dan maken we graag een uniek boek voor je. Neem gerust contact op als je hierover meer wilt weten.

Kan ik ook in 6 weken meeschrijven aan mijn boek als ik geen boek in deze serie wil? Nee, helaas. De begeleiding van het schrijven is gericht op het schrijven van een 10 stappenboek en alleen bedoeld voor deelnemers uit deze serie. Wil je begeleiding tijdens het schrijven van je boek? Dan is het 4-maandenprogramma ‘Van bierviltje tot bestseller’ wellicht een uitkomst voor jou. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe zien de boeken uit de 10 stappenserie eruit?

Jouw 10 stappenboek heeft een toegankelijk formaat: 148 x 210 mm (= A5-formaat). Het boek wordt gedrukt in zwart-wit met een full colour softcover. Jij bepaalt zelf de kleur van de cover van jouw boek. Het ontwerp van de cover en het binnenwerk zijn bij elk boek hetzelfde, alleen de kleur van de cover wisselt per boek en kun jij dus zelf kiezen. Op de achterkant van het boek nemen we desgewenst jouw logo op. Elk boek bevat circa 100 pagina’s van 115 gram.

Wat kosten de 10 stappenboek?

De boeken worden verkocht voor € 17,50. Dit is een vaste prijs, hiervoor zijn we gebonden aan de Wet van de vaste boekenprijs.

Ik zie mezelf niet als expert, kan ik dan wel meedoen?

Wil je de volgende vraag eens voor mij beantwoorden? ‘Wat was er eerst? De kip of het ei?’ Inderdaad, je kunt een boek juist heel goed inzetten om jezelf als expert in de markt te zetten. Een boek heeft nog steeds iets magisch: het geeft autoriteit. En als je het op de juiste manier inzet, dan krijg je met een boek meer klanten. Je kunt dus zeker meedoen, als je jezelf niet als expert ziet. Je moet natuurlijk wel verstand hebben van het onderwerp waarover je je boek wilt schrijven.

Ik ben een startende ondernemer. Kan ik dan ook meedoen?

Ja hoor, dat kan zeker. Juist voor jou als startende ondernemers is het goed om jezelf meteen als expert in de markt te zetten met een boek. Het draagt ongetwijfeld bij aan de zichtbaarheid van je bedrijf en je kunt je boek boek mooi inzetten als marketingmiddel. Zie het dus als een investering voor de marketing van je bedrijf.

Mag ik het binnenwerk ook in kleur laten drukken?

Nee, helaas. Als je met deze serie meedoet, dan krijg je een boek in zwart-wit. Dit is waarom we de prijs van deze boeken laag kunnen houden. De kleur van de cover mag je wel zelf bepalen. Wil je iets anders? Dan maken we graag een uniek boek voor je. Neem gerust contact op als je hierover meer wilt weten.

Wat als ik niet goed ben in schrijven? Dan kun je ook meedoen. Je boek wordt geredigeerd door een professionele redacteur die ervoor zorgt dat je boek prettig leesbaar is. Eventueel kun je extra ondersteuning krijgen tijdens het schrijven.

Wat als ik er langer over doe dan 6 weken om mijn boek te schrijven? Ik ben ervan overtuigd dat je een boek als dit in 6 weken kunt schrijven. Mocht je er toch langer over doen, dan lanceer je je boek gewoon wat later. De begeleiding tijdens het schrijven duurt echter slechts 6 weken. Je kunt de opnames van de schijfcoaching- en schrijfsessies ook later bekijken.

Mag ik ook een andere cover? Je kunt je eigen achtergrondkleur kiezen voor jouw boek. Die kun je dus desgewenst aanpassen aan jouw huisstijl. Het ontwerp van elk boek uit deze serie ziet er echter hetzelfde uit.

Hoe zit het met de titel? Elke titel uit deze boekenserie begint met In 10 stappen … Daarna volgt het unieke stuk van jouw titel. Je kunt het vergelijken met de ‘Dummies boekenserie’. Daar eindigt elk boek uit deze serie met … voor Dummies. 

Wat als mijn boek dikker wordt dan 100 pagina’s? Het uitgangspunt is dat elke boek in deze serie ongeveer 100 pagina’s wordt. Heb je meer tekst per stap nodig? Geen probleem, dan maken we er gewoon een iets dikker boek van. Voor elke 500 extra woorden in je boek, rekenen we een meerprijs van € 50 voor extra redactie, opmaak, correctie en drukwerk.

Hoeveel pagina’s in Word moet ik schrijven?

Je boek wordt ongeveer 100 pagina’s. Het Word-bestand met jouw 10 stappen bestaat uit slechts 50-60 pagina’s (die niet allemaal volledig gevuld hoeven te zijn!). Elke stap uit jouw 10-stappenplan bevat 5-6 pagina’s in het boek. Dit is ongeveer 4 pagina’s in Word. Elke stap bestaat uit maximaal 1500 woorden. De totale omvang van jouw manuscript bestaat uit maximaal 18.000 woorden.

Hoeveel tijd moet ik per week besteden als ik in 6 weken mijn boek moet schijven?

Ik kan uiteraard niet in jouw agenda kijken, maar ik ben ervan overtuigd dat je een 10 stappenboek in 6 weken kunt schrijven, ook naast je huidige werkzaamheden als ondernemer. De tijd die je eraan moet besteden, is afhankelijk van een aantal factoren: hoe snel jij schrijft, hoeveel tekst je al op de plank hebt liggen over het onderwerp van je boek, hoeveel je nog moet uitzoeken, etc. Gemiddeld moet je met 8 uur per week een heel eind komen. Hoe je die tijd invult, kun je het beste voor jezelf bepalen. Elke dag een uur, of 1 keer per week een hele dag. Kijk wat voor jou het beste werkt. Het is wel goed om te beseffen dat je in die 6 weken echt tijd moet vrijmaken in je agenda en je schrijftijd moet inplannen. Een boek schrijft zichzelf namelijk niet. Ik kan het je makkelijk maken om je de structuur aan te reiken en je nuttige tips te geven, maar het schrijven moet je echt zelf doen.

Ik kan 10 maart niet starten, mag ik dan toch meedoen en later instromen?

Ja, dat kan. Je kunt tot maximaal 2 weken na de start van 13 maart instromen. Je krijgt dan de opnames van de coachingssessies toegestuurd, zodat je die later kunt bekijken. Besef je wel dat je dan in de weken die je meedoet extra tijd moet vrijmaken om de achterstand in te halen. 2 weken na de start op 10 januari wordt de inschrijving gesloten, of eerder als de groep van 20 ondernemers compleet is.

Is de prijs exclusief of inclusief btw?

De prijzen die genoemd zijn, zijn exclusief 21% btw. De btw kun je echter terugvragen van de belasting, als je ondernemer bent. Woon je in het buitenland en heb je een btw-nummer? Dan kunnen we de btw voor je verleggen en betaal je geen btw.

Dit is wat anderen zeggen over Expertboek

“Indien jij een boek wilt schrijven en je expertise bij jouw doelgroep wilt etaleren dan raad ik je met klem Daisy Goddijn aan! Als internationaal auteur met 86 boeken op mijn naam, waarvan eentje vertaald in 12 talen en waarvan er miljoenen zijn verkocht, mag je aannemen dat ik weet van de hoed en de rand en niet snel impressed ben over een uitgever! Daisy helpt jou om niet alleen je boek uit te geven, maar met elke stap ervoor en erna die je nodig kan hebben. Ik heb mijn laatste boek bij haar gepubliceerd en het zal zeker niet de laatste zijn! Ik raad je aan om zo snel mogelijk een vrijblijvend gesprek met haar aan te gaan om te checken of zij je kan helpen om jouw boek in recordtijd op de rit te hebben!” Roy Martina, Inner Game Business Coach

“Daisy heeft mij geholpen om mijn boek ‘CLAIM een leven zonder angst’ uit te geven. Ik heb voor Daisy gekozen omdat ze een heel prettig en vooral ook integer persoon is, die met passie haar missie volbrengt; het makkelijk maken voor jou als schrijver om je boek uit te geven. Daarin is ze in mijn geval uitstekend geslaagd. Ze heeft me op professionele wijze geholpen met de vormgeving en het realiseren van het boek. Ze beschikt over een uitstekend netwerk dat ze heel goed inzet en daarnaast deelt ze graag alle kennis die ze heeft. En dat helpt enorm. En last but not least; ze levert een uitstekend en compleet pakket voor een heel scherpe prijs. Ik ben lovend over haar service en ga er bij mijn volgende boek zeker weer gebruik van maken! Bedankt Daisy!” Rene Arns

“Daisy heeft de vormgeving en het drukwerk van mijn boek LEEF VOLUIT verzorgd. Dat heeft zij heel vakkundig gedaan, creatief meegedacht en prima afgestemd op mijn wensen. Mooi om te ervaren met hoeveel bevlogenheid Daisy werkt en ondernemende auteurs samenbrengt in de auteurscafé’s.” Jasmine Vogeley

Daisy is echte pro. Ze verstaat haar vak en zorgt ervoor dat de schrijvers die aangesloten zijn bij haar organisatie waar voor hun geld krijgen. Het verschijnen van mijn tweede boek was nooit gelukt zonder haar. Dank je wel, DaisyWinston Scholsberg

“Op een dag benadert Daisy mij met de vraag of ik een boek over video wil schrijven in haar reeks Experttips. Een boek over het middel video, is het zinvol om dat te schrijven? Ja, zo blijkt. Het had niet op de drukpers gelegen zonder haar waardevolle support bij het schrijven, redigeren, opmaken en uitgeven van dit boek. Als je ondernemer bent en je wilt (in korte tijd) een boek schrijven en uitbrengen, dan kan ik je Daisy van harte aanbevelen. Ze heeft niet alleen kennis en ervaring met het uitgeven van boeken, maar ook met het promoten ervan. Het Auteurscafé dat zij organiseert, is ook bijzonder waardevol door de nieuwe ideeën die ze geeft en de ervaringen die auteurs onder elkaar kunnen uitwisselen. Dankjewel Daisy, voor jouw fijne begeleiding” Noortje Janmaat

“Ik heb mijn boek TOPteam in uitvoering geschreven met hulp van Daisy. Zij heeft met een paar vragen en tips het verschil gemaakt, waardoor dit boek na 2 weken al bijna uitverkocht was (500 exemplaren) en ik inmiddels de 2e druk heb besteld. Het auteurscafé waarin we met 7 auteurs bij elkaar waren, was weer erg inspirerend en heeft mij veel nieuwe inzichten en tips opgeleverd! dank je wel Daisy!” Michel Tonino

“Daisy heeft mij ondersteund bij het uitgeven van mijn boek ‘Help, mijn team doet het niet!’ Toen ze door een bevriende ondernemer werd aanbevolen, hebben we telefonisch kennisgemaakt en was mijn keuze snel gemaakt. Daisy heeft mij ondersteund bij het maken van belangrijke keuzes voor mijn boek. Soms door een advies op basis van haar ervaring en soms door snel en vakkundig verschillende keuzemogelijkheden uit te werken, zodat ik het zelf kon zien en mijn keuze kon maken. Van het begin van idee, het schrijven tot en met de boekpromotie een waardevolle speler om in je team te hebben. Ik kan Daisy aanbevelen bij iedere ondernemer / expert die graag een boek wil uitbrengen!” Eelko Vooijs

DOE JE MEE? Dan kun je over een paar maanden je boek lanceren!

Schrijf je nu in voor het schrijven van een 10 stappenboek en profiteer van de voordelen.

Je betaalt in 4 termijnen: € 500,- bij inschrijving, € 900,- bij aanvang in maart 2020, € 1.000,- in mei en de laatste € 500,- vlak na levering van de boeken (bedragen zijn exclusief btw).

Klik op onderstaande knop om je op te geven. Je wordt dan doorgeleid naar het betaalscherm waar je veilig de eerste termijn kunt betalen. Na betaling ontvang je meteen een factuur.

Daarna ontvang je een e-mail met alle nodige informatie. We starten op 13 maart met de aftrap middels een online sessie van 9.00 tot 11.00 uur! Op maandag 16 maart is de eerste schrijfcoachingssessie. Die zijn telkens op een maandag van 9.00 tot 10.00 uur (online). Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt de opnamen en kan altijd met je vragen terecht.

Ik kan maximaal 20 ondernemers helpen tijdens het schrijven, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Klik hieronder om je plek zeker te stellen. Dat doe je door de eerste termijnbetaling te voldoen. Na betaling is jouw plek verzekerd. Je kunt veilig betalen met iDeal en ontvangt een factuur na betaling. Voor de 2e termijnbetaling ontvang je in maart een factuur.  

foto Veronika

“In januari begon ik aan mijn boek “In 10 stappen vertrouwen na ziekt – geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst. Ik ben van A tot Z perfect begeleid door Daisy Goddijn, goede tips, strakke planning, veel informatie, netwerkbijeenkomst om te sparren met ander auteurs, alle afspraken zijn perfect na gekomen en mijn boek was klaar op de afgesproken datum. Ik kan haar alleen maar aanbevelen.” Veronika Rutten