Begin nu, maak een plan en schrijf dat boek waarmee je meer klanten krijgt

Normale prijs: € 17,50. Nu TIJDELIJK voor slechts € 10,- te bestellen!

Dit is inclusief btw en verzendkosten!

Grijp je kans en bestel het boek nu voor de special introductieprijs of schaf het pakket van 4 boeken nu wel heel voordelig aan!

Ik trakteer! Gewoon, omdat ik het tof vind als je ook een boek gaat schrijven waarmee je meer klanten gaat krijgen.

LET OP: dit aanbod is geldig t/m zondag 23 juni! Vanaf 24 juni geldt de normale prijs van € 17,50 en is het boek pas via de boekhandels beschikbaar. 

Het eerste exemplaar!

Bestel hier jouw boek of schaf het pakket van 4 boeken aan 

In 10 stappen de beste start voor je boek - Daisy Goddijn

IN 10 STAPPEN DE BESTE START VOOR JE BOEK
Begin nu, maak een plan en schrijf dat boek waarmee je meer klanten krijgt

Een boek is een ideaal marketingmiddel voor je bedrijf. Met een boek krijg je niet alleen meer naamsbekendheid, maar nog belangrijker, je wint ook het vertrouwen van jouw potentiële klant. En dat kun je goed gebruiken als ondernemer.

Wil jij ook een boek schrijven, maar heb je het al druk genoeg en wil je effectief aan de slag? Heb je behoefte aan een plan om ervoor te zorgen dat je boek er ook echt komt? Lees dan eerst dit boek!

In 10 stappen helpt Daisy je om de beste start voor je boek te maken. Na het uitvoeren van alle stappen heb je niet alleen een ijzersterke blueprint, je hebt ook een lanceerdatum en een schrijfplanning. Daarnaast is de inhoud van je boek afgestemd op je diensten, zodat jouw lezer sneller klant bij je wordt.

Dit boek is niet theoretisch, maar juist heel praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg en enkele praktijkvoorbeelden. Aan het eind van elke stap vind je een opdracht, die je helpt om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Voor je het weet heb jij straks dat boek geschreven!

De normale prijs voor dit boek is € 17,50.

Jij kunt het boek nu TIJDELIJK voor slechts € 10,- bestellen.

Of koop je meteen het pakket van mijn 4 boeken? Dat kan nu voor een wel heel speciale prijs. (zie onder)

* De kosten voor verpakking en verzending neem ik voor mijn rekening. Deze prijs is dus inclusief verpakking- en verzendkosten en btw. 

LET OP: Deze actie is vanwege de lancering van mijn boek geldig t/m zondag 23 juni! Bestel je boek dus meteen. 

Na betaling ontvang je meteen een factuur.

Het boek wordt binnen 5 werkdagen naar je verstuurd via PostNL.

3D cover 3 boeken Daisy

In 10 stappen de beste start voor je boek - Daisy Goddijn

Of wil je meteen het hele pakket bestellen?

Koop nu 4 boeken voor een speciale prijs!

Ik heb inmiddels 4 boeken geschreven, allemaal voor ondernemers die een boek willen schrijven om zo meer klanten te krijgen.

Van Bierviltje tot Bestseller
Stapsgewijs je boek in eigen beheer uitgeven voor een succesvolle business
Prijs € 24,95

Van Boek tot Bestseller
52 motiverende boekpromotie-uitdagingen voor ondernemers
Prijs € 20,-

Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven
Verhoog je expertstatus door het inzetten van een boek met de BESTSELLER-methode voor meer klanten
Prijs € 20,-

IN 10 STAPPEN DE BESTE START VOOR JE BOEK
Begin nu, maak een plan en schrijf dat boek waarmee je meer klanten krijgt
Prijs € 17,50

De normale prijs voor dit pakket met 4 boeken is € 82,45.

Het boek In 10 stappen de beste start voor je boek krijg je nu gratis van mij. En omdat ik wat te vieren heb, geef ik je ook graag korting op de andere 3 boeken.

Je kunt nu (t/m zondag 23 juni en zolang de voorraad strekt) het pakket boeken voor slechts € 50,- aanschaffen.

€ 50,- voor 4 boeken, dat is slechts € 12,50 per boek!

* Je betaalt € 50,- voor 4 boeken, dat is inclusief btw. De kosten voor verpakking en verzending neem ik voor mijn rekening bij aanschaf van het hele pakket.

Na betaling ontvang je meteen een factuur.

Het pakket wordt binnen 5 werkdagen naar je verstuurd via PostNL.

Wat anderen vinden van de boeken van Daisy

“Wat een pareltje is dit 4e boek van Daisy geworden. Een ‘must have’ voor alle ondernemers die een boek willen schrijven. Daisy verstaat als geen ander de kunst om haar kennis en ervaring in 10 praktische stappen te presenteren.
Dit boek is een prachtige reisgids geworden, die je niet alleen helpt om van
a tot z een boek te schrijven, maar je ook helpt om er een bestseller van
te maken.”
Gwen Dudok van Heel

“Nooit hebben wij geweten hoe belangrijk het kan zijn als ondernemer om een boek te hebben. Tot we Daisy tegenkwamen en zij ons aanmoedigde om het boek ‘Experttips voor ongelimiteerde bedrijfsgroei’ te schrijven. Zonder haar aanmoediging hadden we nooit in zo’n korte tijd een boek geschreven. Vanuit de samenwerking voor dit boek is ook de Heart Brain Business Academy gegroeid. Ook nu weer weet Daisy in eenvoudige, klare taal te vertellen hoe je een boek schrijft. Iets wat voor iedere ondernemer te doen is.”
Briony vanden Bussche en Wim Belt

“Dit boek is een must voor iedereen die overweegt een boek te schrijven. Het helpt je enorm om niet alleen een realistisch idee te krijgen van wat het schrijven van een boek inhoudt. Het neemt je bij de hand en leidt je op een logische en overzichtelijke manier door het hele proces. Daisy heeft een zeer prettig leesbaar en overzichtelijk boek geschreven dat ik van harte aanbeveel.”
René Arns

“Wil jij ook een boek schrijven om je expertstatus te verhogen en dat wel op een manier doen die te combineren is met je bedrijf én die jouw expertstatus ook recht aandoet, dan is het boek van Daisy in mijn ogen een must! Het is concreet, praktisch, geeft een zeer duidelijke structuur en maakt van een berg een zeer goed te overkomen heuvel als het gaat om dat boek. Na de eerste paar duidelijke en concrete tips gelezen te hebben, dacht ik al ‘maar zo kan ik het ook’. Van mij dus een warme aanbeveling!”
Veronique Prins

“Ben jij een ondernemer, en heb je een boek geschreven, of wil je dat gaan doen om jouw gedachtegoed extra onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep, dan is dit boek echt een aanrader! Het handigst is het om dit boek al te lezen voordat je begint met schrijven. Je kunt dan al vanaf het begin rekening houden met de vele nuttige tips die Goddijn jou geeft in dit boek. Fijn is dat het boek is ingedeeld in 52 handige en uitdagende hoofdstukken. Je hoeft het dus niet per se in één adem uit te lezen, hoewel ik dat zelf wel heb gedaan. Na ieder hoofdstuk vol praktische tips was ik gewoon te nieuwsgierig naar de rest om het boek aan de kant te leggen.

Vooral de tips over het kiezen van het doel en de daarbij behorende doelgroep van je boek vond ik erg nuttig. Ook de tips over slim gebruik van social media en andere promotiemiddelen om je boek ook daadwerkelijk onder de aandacht van jouw publiek te brengen zijn krachtig en verrassend simpel op te volgen.

Daisy slaagt er zelf ook telkens weer in om haar boeken op en over de toonbank van boekwinkels te krijgen. In dit boek leert ze jou hoe jij dat ook voor elkaar kunt krijgen. Boeken worden natuurlijk tegenwoordig niet meer alleen in de boekhandel verkocht. Jij als ondernemer en auteur kunt daar zelf ook veel aan doen. Eerlijk gezegd wist ik niet dat er zoveel manieren zijn om jouw boeken aan de man of vrouw te brengen. Je kunt jouw eigen website gebruiken. Je kunt boeken verkopen tijdens presentaties en lezingen. Je kunt boeken laten kopen in ruil voor een stuk promotie die jij daar tegenover plaatst. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De auteur wijst er ook terecht op dat uitgevers ervoor zorgen dat boeken beschikbaar komen, jij als auteur kunt en moet er heel veel aan doen om jouw boeken ook echt verkocht te krijgen.

Heb jij als ondernemer en auteur dus het voornemen om met behulp van jouw boek zoveel mogelijk mensen te bereiken? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog dit boek!”
Fred Rutgers

“Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren hoe het was om mijn eerste boek te schrijven. Het leek meer op een nachtmerrie dan op een droom, kan ik wel zeggen. Had ik de experthulp gehad van Daisy, dan was mijn pad vele malen makkelijker geweest. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je gedachtengoed en boodschap in een boek neer te zetten! Een boek opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Dankzij mijn boeken reis ik de wereld rond en leef ik mijn passie uit met het verspreiden van mijn gedachtengoed. Ik raad iedere expert aan om een boek te schrijven en dit boek maakt de weg een stuk makkelijker voor je. Het is een ‘must-read’ voor een beginnende auteur! Ik wenste dat ik dit boek 30 jaar geleden had gehad, toen mijn reis als auteur begon. Heel veel succes met je boek.”
Roy Martina

“Daisy omschrijft in dit boek een compleet stappenplan hoe je zelf een boek kunt uitgeven. De tips en adviezen in dit boek zijn zeer waardevol wanneer je een boek wilt uitgeven. Dit is boek is een aanrader om te lezen, voor elke zelfstandige ondernemer.”
Rob van den Borne

“Een heel praktisch en waardevol boek als jij als expert/ondernemer met de gedachte rondloopt om een boek te schrijven. Geen droge stof, direct ‘to the point’ en met waardevolle voorbeelden zodat je direct een helder beeld hebt en aan de slag kan zonder ellenlange theorie door te worstelen!”
Ria Kaashoek 

“Wat een heerlijk praktisch boek heeft Daisy weer geschreven. Het biedt niet alleen handvatten hoe je een bestseller schrijft, maar ook het hele verdienmodel eromheen.”
Gwen Dudok van Heel

“In dit boek geeft Daisy praktische tips en een helder, overzichtelijk stappenplan om als een echte expert de markt te veroveren. Deels door te beschrijven wat er allemaal voor nodig is om je eigen expertboek te schrijven, maar deels ook door nog veel verder te kijken. Door Daisy’s tips heb ikzelf alleen al in de voorverkoop ruim 100 boeken verkocht en word ik regelmatig benaderd door mensen die advies willen. Ik voel mij steeds meer een echte expert!”
Nathalie van der Meer

“Door dit boek kun je in kleine overzichtelijke stappen jouw eigen bestseller in de markt zetten. Een aanrader voor de ZZP’er.”
Marielle

“Aan de slag met de promotie van je boek! In een handzaam boekje beschrijft Daisy Goddijn 52 boekpromotie-ideeën om je boek ook echt onder de aandacht te krijgen van jouw doelgroep. Voor elke week van het jaar één uitdaging.

Het hele scala aan boekpromotiemogelijkheden komt voorbij. Een handig hulpmiddel om nu ons boekpromotieplan vorm te geven voor ons recent verschenen boek ‘Experttips voor Moeiteloos Werken’. Aan de slag!”
Madelon Gloude