JA, mijn boek gaat er in 2018 komen!

Zal ik je persoonlijk helpen?

Super dat je mijn webinar hebt gevolgd.

Dit is de eerste stap naar het uitgeven van jouw boek. 

Ik weet dat veel ondernemers een boek willen schrijven. En dat is niet zo verwonderlijk, want met een boek word je als expert gezien en krijg je meer klanten.

Nu alleen nog schrijven dat boek…

En dat is nou precies waar veel mensen tegenaan hikken. Als ondernemer is het belangrijk dat je boek aansluit op je businessmodel. Want je wilt wel verdienen aan je boek, toch?

De beste start voor je boek is het maken van een goede BLUEPRINT. In de blueprint bepaal je tot in detail wat er in je boek komt. Ook bedenk je op dat moment hoe je boek in je businessmodel past.

Zal ik je helpen met het maken van een goede BLUEPRINT, zodat je boek naadloos aansluit op je diensten? 

Bovendien: met een goede BLUEPRINT is het schrijven van je boek een invuloefening!

Die BLUEPRINT kun je in 1 dag maken, met mijn persoonlijke hulp. Dat doen we tijdens de BLUEPRINT-dag op 27 maart.  

EENMALIG AANBOD

Doe nu mee met de BLUEPRINT-dag voor een speciale prijs

  • We werken met een kleine groep: maximaal 6 gelijkgestemde ondernemers.
  • In een sfeervolle ruimte gaan we samen brainstormen en elkaar inspireren.
  • Maar we gaan ook keihard aan je boek werken!
  • Er is ruimte voor één-op-één aandacht.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met de BLUEPRINT van je boek, een schrijfplan én weet je hoe je je boek in je businessmodel gaat opnemen.

Je investering voor deze waardevolle dag bedraagt normaal gesproken € 297,- exclusief btw.

EENMALIG AANBOD: Omdat je mijn webinar hebt gevolgd en ik je graag extra op weg help om je boek te gaan schrijven, kun jij nu meedoen met de BLUEPRINT-dag voor slechts € 197,-.

Dit is inclusief heerlijke lunch en lekkernijen. Het is op een sfeervolle locatie in Breda. Je kunt gratis parkeren op twee minuten loopafstand.

EXTRA BONUS!

logo skype

BONUS 3

Je krijgt ook een 1-op-1-adviesgesprek over jouw boek

t.w.v. € 95

Als extra BONUS geef ik je graag nog een cadeau als je je nu inschrijft voor de BLUEPRINT-dag.

Je krijgt van mij GRATIS de online training BEGIN MET JE BOEK t.w.v. € 97,-.

Deze online training bestaat uit 4 lessen en is speciaal voor ondernemers die graag een boek willen schrijven maar ertegenaan hikken om te gaan schrijven.

Je krijgt 4 online workshops waarin je (eindelijk) een begin maakt met je boek, zonder dat je al hoeft te gaan schrijven, maar waardoor je wel een goede basis legt voor je boek én erg veel zin krijgt om te gaan schrijven!

De 4 lessen zijn vooraf opgenomen webinars. Er worden veel vragen gesteld waarvan jij ook kunt leren.

  • Ik leer je de 4 stappen van het BOEK-systeem voor een efficiënte start van je boek. Dit gaat je heel veel tijd opleveren.
  • Geen onnodige theorieën, maar praktische informatie en concrete opdrachten voor jouw boek.

Je maakt een begin met je boek, zonder dat je al hoeft te gaan schrijven, maar waardoor je wel een goede basis legt voor je boek én erg veel zin krijgt om te gaan schrijven!

Het leuke is: je hebt geen computer nodig om de opdrachten uit te voeren. Je kunt ze dus ook op de bank, op vakantie of zelfs onder de kerstboom uitvoeren.

Enkele reacties op eerdere BLUEPRINT-dagen:

“Geweldig wat er dankzij deze training binnen 1 dag helder is geworden. Ineens is dat boek echt heel dichtbij! Heel veel dank.”
Lisette Tol – www.deontspannenondernemer.nl

“Een mooie inspirerende dag. Ik ga met een blueprint naar huis, een titel voor mijn boek en véél tools & inspiratie. Superdank!”
Wilhelmina Woortman – www.trotsopmijntransgenderkind.nl

“Ik heb bij Daisy de BLUEPRINT-dag gevolgd. Zij heeft mij door alle informatie en door haar duidelijke vragen geholpen om na die dag de blueprint en mijn methode duidelijk klaar te hebben. Nu kan ik gaan schrijven en weet ik precies hoe ik dat kan gaan doen, omdat ik het helder heb.”
Maria Simons – www.gezinscommunicatie.nl

“Was helder, duidelijk en prettig. Ook zeer goed verzorgd. Goede en fijne ruimte, heerlijke lunch en goede parkeervoorziening in de nabijheid.”
Karin

Wil jij in 2018 je boek schrijven?

Maak het jezelf gemakkelijk. Begin met de online training BEGIN MET JE BOEK en kom op 5 februari of 27 maart naar de BLUEPRINT-dag zodat we samen de BLUEPRINT voor je boek kunnen maken.