Op 22 september 2016 lanceerde ik mijn 2e boek:

Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven.

De Experttips serie bestaat hiermee ook 2 jaar, inmiddels zijn we 20 boeken verder.

Mooie reden om jou te trakteren op een boek!

Ik geef 100 boeken GRATIS weg!

Jij betaalt alleen € 5,99 voor verpakking en verzending.
Mooie deal, toch?

Dit boek gaat je helpen om dit jaar nog aan je boek te beginnen. Je hebt nog iets minder dan 100 dagen… (op 22 september was het nog precies 100 dagen)

Grijp je kans en bestel het boek nu GRATIS* of schaf het pakket van 3 boeken nu wel heel voordelig aan!

Het is mijn cadeau aan jou. Gewoon, omdat ik het tof zou vinden als je dit jaar nog begint aan het schrijven van je boek waarmee je meer klanten gaat krijgen.

Ik trakteer op boeken!

Bestel hier GRATIS* jouw boek 

Experrttips voor ondernemers die een boek willen schrijven - Expertboek

Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven
Verhoog je expertstatus door het inzetten van een boek met de BESTSELLER-methode voor meer klanten

Veel ondernemers schrijven een boek om zichzelf als expert te positioneren. Maar een boek schrijven dat past in je businessmodel, dat is andere koek. En daar gaat dit boek over.

Als ondernemer wil je namelijk een boek schrijven waarmee je het verschil maakt voor de lezer. Alleen dan win je het vertrouwen van je potentiële klant en krijg je dus meer klanten.

Aan de hand van de BESTSELLER-methode leer je in dit boek de tien stappen om je boek in je businessmodel op te nemen. En verder krijg je 50 praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt, zelfs al voordat je begint met schrijven.

Dus in dit boek geen eindeloze theorieën of lange teksten over hoe je een boek moet schrijven, maar korte praktische tips die je direct kunt toepassen. Want als ondernemer heb je het al druk genoeg, maar wil je wel een boek schrijven.

De normale prijs voor dit boek is € 20,-.

Jij krijgt het nu GRATIS* van mij!

Of koop je meteen het pakket van 3 boeken? Dat kan nu voor een wel heel speciale prijs. (zie onder)

* Je betaalt alleen € 5,99 voor verpakking en verzending. Het boek krijg je gratis van mij!

LET OP: Zolang de voorraad strekt, ik geef slechts 100 boeken weg! Wees er dus snel bij. De vorige keer dat ik een dergelijke actie deed, heb ik binnen 3 dagen ruim 300 boeken weggegeven. 

Na betaling ontvang je meteen een factuur.

Het boek wordt binnen 5 werkdagen naar je verstuurd via PostNL.

3D cover 3 boeken Daisy

Of wil je meteen het hele pakket aan boeken bestellen?

Koop nu 3 boeken voor een speciale prijs!

Ik heb inmiddels 3 boeken geschreven, allemaal voor ondernemers die een boek willen schrijven om zo meer klanten te krijgen.

Van Bierviltje tot Bestseller
Stapsgewijs je boek in eigen beheer uitgeven voor een succesvolle business
Prijs € 24,95

Van Boek tot Bestseller
52 motiverende boekpromotie-uitdagingen voor ondernemers
Prijs € 20,-

Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven
Verhoog je expertstatus door het inzetten van een boek met de BESTSELLER-methode voor meer klanten
Prijs € 20,-

De normale prijs voor dit pakket met 3 boeken is € 64,95.

Het Experttips boek krijg je nu gratis van mij. En omdat ik wat te vieren heb, geef ik je ook graag korting op de andere 2 boeken.

Je kunt nu (zolang de voorraad strekt) het pakket boeken voor slechts € 30,- aanschaffen.

€ 30,- voor 3 boeken, dat is slechts een tientje per boek!

* Je betaalt € 30,- voor 3 boeken, dat is inclusief btw. De kosten voor verpakking en verzending neem ik voor mijn rekening bij aanschaf van het hele pakket.

Na betaling ontvang je meteen een factuur.

Het pakket wordt binnen 5 werkdagen naar je verstuurd via PostNL.

Wat anderen vinden van de boeken van Daisy

“Daisy heeft het boek geschreven dat ik 2 jaar geleden had willen hebben toen ik mijn eerste boek uitbracht. Dit is het meest complete boek over het uitgeven en promoten van je boek dat ik ken.”
Hugo Bakker

“Dit boek is een must voor iedereen die overweegt een boek te schrijven. Het helpt je enorm om niet alleen een realistisch idee te krijgen van wat het schrijven van een boek inhoudt. Het neemt je bij de hand en leidt je op een logische en overzichtelijke manier door het hele proces. Daisy heeft een zeer prettig leesbaar en overzichtelijk boek geschreven dat ik van harte aanbeveel.”
René Arns

“Wil jij ook een boek schrijven om je expertstatus te verhogen en dat wel op een manier doen die te combineren is met je bedrijf én die jouw expertstatus ook recht aandoet, dan is het boek van Daisy in mijn ogen een must! Het is concreet, praktisch, geeft een zeer duidelijke structuur en maakt van een berg een zeer goed te overkomen heuvel als het gaat om dat boek. Na de eerste paar duidelijke en concrete tips gelezen te hebben, dacht ik al ‘maar zo kan ik het ook’. Van mij dus een warme aanbeveling!”
Veronique Prins

“Ben jij een ondernemer, en heb je een boek geschreven, of wil je dat gaan doen om jouw gedachtegoed extra onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep, dan is dit boek echt een aanrader! Het handigst is het om dit boek al te lezen voordat je begint met schrijven. Je kunt dan al vanaf het begin rekening houden met de vele nuttige tips die Goddijn jou geeft in dit boek. Fijn is dat het boek is ingedeeld in 52 handige en uitdagende hoofdstukken. Je hoeft het dus niet perse in één adem uit te lezen, hoewel ik dat zelf wel heb gedaan. Na ieder hoofdstuk vol praktische tips was ik gewoon te nieuwsgierig naar de rest om het boek aan de kant te leggen.

Vooral de tips over het kiezen van het doel en de daarbij behorende doelgroep van je boek vond ik erg nuttig. Ook de tips over slim gebruik van social media en andere promotiemiddelen om je boek ook daadwerkelijk onder de aandacht van jouw publiek te brengen zijn krachtig en verrassend simpel op te volgen.

Daisy slaagt er zelf ook telkens weer in om haar boeken op en over de toonbank van boekwinkels te krijgen. In dit boek leert ze jou hoe jij dat ook voor elkaar kunt krijgen. Boeken worden natuurlijk tegenwoordig niet meer alleen in de boekhandel verkocht. Jij als ondernemer en auteur kunt daar zelf ook veel aan doen. Eerlijk gezegd wist ik niet dat er zoveel manieren zijn om jouw boeken aan de man of vrouw te brengen. Je kunt jouw eigen website gebruiken. Je kunt boeken verkopen tijdens presentaties en lezingen. Je kunt boeken laten kopen in ruil voor een stuk promotie die jij daar tegenover plaatst. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De auteur wijst er ook terecht op dat uitgevers ervoor zorgen dat boeken beschikbaar komen, jij als auteur kunt en moet er heel veel aan doen om jouw boeken ook echt verkocht te krijgen.

Heb jij als ondernemer en auteur dus het voornemen om met behulp van jouw boek zoveel mogelijk mensen te bereiken? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog dit boek!”
Fred Rutgers

“Daisy omschrijft in dit boek een compleet stappenplan hoe je zelf een boek kunt uitgeven. De tips en adviezen in dit boek zijn zeer waardevol wanneer je een boek wilt uitgeven. Dit is boek is een aanrader om te lezen, voor elke zelfstandige ondernemer.”
Rob van den Borne

“Een heel praktisch en waardevol boek als jij als expert/ondernemer met de gedachte rondloopt om een boek te schrijven. Geen droge stof, direct ‘to the point’ en met waardevolle voorbeelden zodat je direct een helder beeld hebt en aan de slag kan zonder ellenlange theorie door te worstelen!”
Ria Kaashoek 

“Wat een heerlijk praktisch boek heeft Daisy weer geschreven. Het biedt niet alleen handvatten hoe je een bestseller schrijft, maar ook het hele verdienmodel eromheen.”
Gwen Dudok van Heel

“In dit boek geeft Daisy praktische tips en een helder, overzichtelijk stappenplan om als een echte expert de markt te veroveren. Deels door te beschrijven wat er allemaal voor nodig is om je eigen expertboek te schrijven, maar deels ook door nog veel verder te kijken. Door Daisy’s tips heb ikzelf alleen al in de voorverkoop ruim 100 boeken verkocht en word ik regelmatig benaderd door mensen die advies willen. Ik voel mij steeds meer een echte expert!”
Nathalie van der Meer

“Door dit boek kun je in kleine overzichtelijke stappen jouw eigen bestseller in de markt zetten. Een aanrader voor de ZZP’er.”
Marielle

“Aan de slag met de promotie van je boek! In een handzaam boekje beschrijft Daisy Goddijn 52 boekpromotie-ideeën om je boek ook echt onder de aandacht te krijgen van jouw doelgroep. Voor elke week van het jaar één uitdaging.

Het hele scala aan boekpromotiemogelijkheden komt voorbij. Een handig hulpmiddel om nu ons boekpromotieplan vorm te geven voor ons recent verschenen boek ‘Experttips voor Moeiteloos Werken’. Aan de slag!”
Madelon Gloude